De Etalage – week 41

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste lezers,

We doen nog steeds mee bij de spaaractie van Plus-Eijsden. Kijk naar onze rode box en doneer ook enkele zegeltjes voor onze club. Wat fijn dat u aan ons denkt, hartelijk dank daarvoor!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag,  3 oktober, hebben wij ons eerste KBO Oktoberfest gevierd. Het was een schot in de roos. De Tatermenkes zongen in volornaat een ruim aantal Duitse schlagers en wij zongen uit volle borst mee.  We sjoenkelden, liepen in polonaise, zwaaiden met onze telefoonlampjes en draaiden met onze servetten. Het was top ambiance. Als kers op de taart kregen wij een verrassingsoptreden van onze ‘’KBO meisjes’’ uit Tirol. Super leuk en super bedankt. En wat zagen onze leden er prachtig uit. Een aantal leden hadden zich in passende kleding gestoken, soms authentiek, soms met een knipoog, waardoor het feest bijzonder kleurrijk werd. We hebben gedronken en geklonken, gegeten en gezongen en met volle teugen genoten.

 

Aanstaande donderdag, 10 oktober, is onze voorlaatste dansmiddag van dit jaar. We verwachten u weer bij Restaurant de Grenedeer en hopen weer te kunnen genieten van dansmuziek en beelden. Uiteraard is het de bedoeling dat we zelf weer onze danscapaciteiten benutten, zoals in onze jonge jaren met natuurlijk de muziek van toen. Ook nu verwachten we weer gasten. We starten weer om 13.30u. 

Een week later, 17 oktober, hebben wij Pure Dreams dameskleding te gast. Zij bieden ons een modeshow aan met 5 mannequins die ons niet helemaal onbekend zijn. Daarna krijgen we zelf ook de gelegenheid om in de kledingrekken te snuffelen. Naast kleding zullen er ook stands zijn met accessoires. Begint het al te kriebelen? 

Quote van de week:   “Eén van de mooiste geluiden die ik ken is de Flamenco, gedanst door een man met een vals gebit.” (Milton Berle) 

Hartelijke groeten