de Etalage – week 37

Beste lezers,

Heeft u al gestemd op KBO Gronsveld-Rijckholt bij de Rabobank? En stopt u ook uw zegeltjes in de rode box van onze KBO bij Plus Eijsden? Wat fijn dat u aan ons denkt, hartelijk dank daarvoor!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag,  5 september, werd weer met passie gespeeld, al dan niet om de prijzen. Onze tafels waren goed bezet en de tijd vloog voorbij. De gerechten die tussen de speelrondes door geserveerd werden waren heerlijk. Hartelijk dank aan de koks Carla en Marco.

Het werken met de scorebriefjes zorgde voor een, mogen we wel zeggen,  levendig einde van de middag. Onze hoofdprijs ging naar Mw. Peeters-Dassen, waardoor de titel in dit gezin geprolongeerd werd. Een welgemeende proficiat. Uiteraard ook een dikke proficiat voor de andere prijswinnaars. En onze, toch wel bijzondere, poedelprijs werd ook met een brede glimlach in ontvangst genomen. Op naar de volgende keer.  

Aanstaande donderdag, 12 september, hebben wij onze planning moeten wijzigen i.v.m. het bezoek van onze Koning  Willem Alexander en Koningin Máxima aan ons dorp die middag. Onze KBO middag gaat wél door, maar u krijgt de mogelijkheid om de reportage van L1 live op de tv op een groot scherm bij de Grenedeer te volgen. Deze reportage start om 13.30u en is om 15.00u gedaan. Daarna gaan we film kijken. U kunt zelf kiezen voor een aflevering van Planet Earth (natuur) of een aflevering van de comedy Hendrik Groen. Zorg dat u op tijd bent en mis niets van onze dorpsactualiteit. Natuurlijk zijn ook andere senioren welkom. Samen kijken is altijd gezelliger.

Een week later, 19 september krijgen we dus de beloofde muzikale middag. Ruud Verhoeven zal voor ons zingen met liedjes van Edith Piaf, maar met Limburgse teksten. Dit schijnt geweldig leuk te zijn. Niet leden zijn van harte welkom, zij betalen €5,00 entree. U wordt om 13.30u verwacht in Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld.

Quote van de week:  Het koninklijk huis, weet u, is een onuitputtelijk thema: hoe men er ook op studeert men vindt altijd wat nieuws. Deze week in Mesch! (naar Leo Tolstoj)

Attentie Attentie!  Wij doen weer mee aan 2 Spaaracties:

1: Sponsoractie van de PLUS

Wij zijn als vereniging  ingeschreven om deel te nemen aan de PLUS sponsoractie die 1 september a.s. start en duurt tot 26 oktober 2024. Er wordt in totaal voor 15.000,00 gesponsord.

Hoe werkt de actie:

  • U krijgt bij iedere € 10,00 aan boodschappen een zegel.
  • Uw zegels stopt u in onze goed herkenbare, rode verenigingsbox.
  • Wij maken onze box elke 14 dagen leeg, plakken de zegels op spaarkaarten en geven per mail de tussenstand door.
  • Iedere volle spaarkaart is € 4,00 waard.

2: Rabo ClubSupport

Net als voorgaande jaren zijn wij weer aangemeld voor deze actie. Vanaf 2 september kunt u als Rabo-lid stemmen op jouw 3 favoriete clubs, dus ook op KBO Gronsveld-Rijckholt. Doet u mee? Als u graag hulp krijgt bij het stemmen, helpen wij u graag tijdens een van onze clubmiddagen.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!