De Etalage – week 36

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste senioren van Eijsden-Margraten. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Dat kan vanaf 1 juli voor maar €15,00 voor de rest van dit  jaar. Bel naar Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (gsm 0653636447).

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag,  29 augustus, hebben we met verbazing geluisterd naar de uitleg over de mens en zijn onderlinge familierelaties. Ons werd duidelijk dat wij wel duizenden familieleden hebben, verspreid over de hele wereld. Dus….de Aboriginals in Australië bijvoorbeeld, hebben familie in Rijckholt wonen. Dat hadden we toch nooit gedacht. Hartelijk dank voor de boeiende rondleiding.

Aangezien het prachtig zomerweer was, bestond er na het museumbezoek maar een mogelijkheid: IJS ETEN.  Het was écht lekker!

Aanstaande donderdag, 5 september, gaan de deuren bij de Grenedeer weer voor ons open, voor onze 2e culinaire spellenmiddag. Aan tafels van vier wordt gestreden voor de prijzen, zelfs voor de poedelprijs. Na elke speelronde genieten we van een lekker gerecht, wisselen dan van speeltafel en spelen verder. Na het toetje zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Uw eigen bijdrage bedraagt €15,00. Bent u aangemeld, maar onverhoopt verhinderd, bel naar Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (gsm 0653636447).

Een week later, 12 september krijgen we een muzikale middag. Ruud Verhoeven zal liedjes van Edith Piaf voor ons zingen, maar met Limburgse teksten. Dit schijnt geweldig leuk te zijn. Niet leden zijn van harte welkom, zij betalen €5,00 entree.U wordt om 13.30u verwacht in restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld.

Quote van de week:  Als het lot wil dat je gaat verliezen, geef hem dan hoe dan ook een goed gevecht. (William McFee)

Attentie Attentie! Wij doen weer mee aan 2 Spaaracties:
1: Sponsoractie van de PLUS Eijsden
Wij zijn als vereniging ingeschreven om deel te nemen aan de PLUS sponsoractie die 1 september a.s. start en duurt tot 26 oktober 2024. Er wordt in totaal voor 15.000,00 gesponsord.
Hoe werkt de actie:
• U krijgt bij iedere € 10,00 aan boodschappen een zegel.
• Uw zegels stopt u in onze goed herkenbare, rode verenigingsbox.
• Wij maken onze box elke 14 dagen leeg, plakken de zegels op spaarkaar-ten en geven per mail de tussenstand door.
• Iedere volle spaarkaart is € 4,00 waard.

2: Rabo ClubSupport
Net als voorgaande jaren zijn wij weer aangemeld voor deze actie. Vanaf 2 september kunt u als Rabo-lid stemmen op uw 3 favoriete clubs, dus ook op KBO Gronsveld-Rijckholt. Doet u mee? Als u graag hulp krijgt bij het stemmen, helpen wij u graag tijdens een van onze clubmiddagen.
Alvast hartelijk dank voor uw deelname!