De Etalage – week 34

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste senioren van Eijsden-Margraten. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Dat kan vanaf 1 juli voor maar €15,00 voor de rest van dit  jaar. Bel naar Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (gsm 0653636447).

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 15 augustus, hebben wij , ondanks het warme weer, een apart dansfestijn beleefd op de mooie parketvloer van Café Groéselt. DJ William had weer voor mooie muziekbeelden gezorgd en voor een variatie aan verschillende dansen. Onze gasten waren heel actief en dansten regelmatig mooie line dance figuren. Leuk om naar te kijken en aanstekelijk om mee te doen.

Hier ziet u het danspotentieel van 2 KBO leden van verschillende afdelingen.

Het was een speciale middag. Dat doen we nog eens.

Aanstaande donderdag, 22 augustus, strijken we weer neer op de sportvelden van SCG. Deze keer gaan we Jeu de boule spelen op 4 banen die keurig afgezet worden met de witte lijnen van de voetbalclub, is dat niet geweldig! En de nieuwe parasols worden speciaal voor ons klaargezet. Heeft u nog jeu de boule ballen liggen? Neem ze dan mee. U wordt om 13.30u verwacht bij de sportvelden van SCG. Niet leden zijn ook welkom.

Een week later, 29 augustus, gaan we uit! We gaan al carpoolend naar Eijsden. We worden om 13.30u bij het Ursulinenconvent verwacht, waar wij een rondleiding zullen krijgen tot 15.15u. Daarna is er voor ons gereserveerd bij Angelati voor iets lekkers, helemaal naar eigen keuze. De entree inclusief rondleiding bedraagt €10,00. Aanmelden is verplicht. Bel naar Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (gsm 0653636447). Graag ook doorgeven wie kan en wil rijden. Aanmelden kan tot en met 22 augustus.

Quote van de week:  Ik? Of ik goed tegen mijn verlies kan? Ik boulde laatst tegen mijn man. Tsja… Dat is nu mijn ex. (#Darum)

Hartelijke groeten