De Etalage – week 50

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag,  7 december, werden wij , omringd met pepernoten en ander lekkers, verrast door het bezoek van Sinterklaas, Zwarte Piet én de Kerstman. Daarna werd een bekend  spel gespeeld: ‘’Wie van de drie’’. Onder leiding van de panelleider, werden  door 4 leden interessante en soms zelfs pikante vragen gesteld, en door een loterij werden ook de toeschouwers aan het werk gezet. Omdat onze kinderen de Etalage ook lezen, bewaren we verdere details in ons KBO archief.  Maar het moet gezegd worden: het werd een geweldig leuke middag, waarin veel gelachen en volop genoten werd.

Jean, Caty en Jeu, het was heel bijzonder om jullie op bezoek te hebben. Hartelijk dank daarvoor.

Panelleden en panelleider, jullie hebben doelgericht en succesvol gezorgd voor de oplossing van het raadsel. Proficiat en geweldig bedankt. !

En laten we niet vergeten om iedereen te bedanken die geholpen heeft om deze middag te doen slagen, door te zorgen voor de juiste attributen, door de zaal te versieren, door de leiding te nemen over de loterij, of door in de pauze mopjes te vertellen. Dikke merci!

Aanstaande Donderdag 14 december zullen wij dit KBO jaar afsluiten met het traditionele Kerstdiner. Er zullen lekkere gerechten geserveerd worden terwijl ons zangkoor zal zorgen voor sfeer en gezelligheid. Ook zullen enkele leden leuke kerstverhalen of gedichten voordragen. Deelname kost €15,00 die u aan de ingang bij de penningmeester kunt voldoen. Dranken zijn voor eigen rekening. Heeft u zich aangemeld, maar bent u onverhoopt verhinderd, laat dit dan weten aan Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Wij wensen u een zálig kerstdiner!

Graag kijken we al vooruit naar onze eerste activiteit van volgend jaar. Op 11 januari zullen wij starten met onze welbekende snertwandeling. Sonja Smeets en Harold Peerboom hebben een wandelroute voor u uitgezet. De wandelaars starten om 12.30u. aan de kerk in Gronsveld. Leden die niet gaan wandelen, kunnen rechtstreeks naar Restaurant De Grenedeer gaan, zij worden daar ontvangen vanaf 13.00u. Daar zullen we samen genieten van een uitgebreide erwtensoep en het glas heffen op het nieuwe jaar. Deelname kost €12,50 en de KBO trakteert op het drankje om te toosten. U kunt uw bijdrage contant aan de ingang voldoen bij onze penningmeester. Voor deze activiteit kunt u zich aanmelden tot en met 4 januari bij Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 36447). Wij horen graag van u.

Nog even iets waar wij u attent op moeten maken: Mocht u onverhoopt van plan zijn om uw lidmaatschap op te zeggen, bedenk dat dit moet gebeuren ten laatste op 31 december bij onze secretaris Anneke Dupont (tel. 0612145439). Anders wordt van u verwacht dat u de contributie voor 2024 voldoet.

Quote van de week: Het bovenste knoopje van je broek opendoen na het kerstdiner, dat is toch de échte kerstgedachte (#darum)

Groetjes van Anneke en Lilian.