De Etalage -week 42

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste lezers,

We doen nog steeds mee bij de spaaractie van Plus-Eijsden. Deze actie loopt nog tot 26 oktober.  Kijk naar onze rode box en doneer ook enkele zegeltjes voor onze club. Wat fijn dat u aan ons denkt, hartelijk dank daarvoor!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag,  10 oktober, was onze voorlaatste dansmiddag van dit jaar. Als vanouds konden wij genieten van de klassieke dansen, afgewisseld met line dansen en natuurlijk de ‘’Orange Blossom Special’’, die stilaan onze eigen KBO dans begint te worden. Ook werden wij weer bezocht door gasten uit Maastricht. Zeer ervaren dansers, en daarom mooi om naar te kijken. Het was een aangename middag.

Aanstaande donderdag, 17 oktober, hebben wij Pure Dreams dameskleding te gast. Zij bieden ons een modeshow aan met een aantal mannequins die ons niet helemaal onbekend zijn. Daarna krijgen we zelf ook de gelegenheid om in de kledingrekken te snuffelen. Naast kleding zullen er ook stands zijn met accessoires. Iedereen is welkom. Heeft u een zus, schoonzus, vriendin of kleindochter, ze zijn allemaal welkom! Uiteraard zijn ook de mannen welkom, niet in de laatste plaats om ons te vertellen hoe mooi we gekleed zijn.  

Een week later, 24 oktober, staat een lezing van de directeur van de huisartsenpost op het programma. Mw. Erica Posma zal dan een toelichting geven op de medische zorg in onze regio. In verband met onze wat hogere leeftijd en kwetsbaarheid zullen wij beslist antwoorden krijgen op gezondheidsvragen die ons bezig houden . Alweer een hele interessante middag, die ook bezocht mag worden door andere belangstellenden. 

Quote van de week:   “Het maakt me niet uit hoeveel kleren ik heb, ik heb écht NIETS om aan te trekken (Pinterest). 

Hartelijke groeten