De Etalage – week 25

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 13 juni, werd er weel vol overgave gekiend. In de zaal leek een magnetisch vierkant te bestaan waar meerdere prijzen vielen. Was dat het werk van Vrouwe Fortuna? Hoe dan ook…het is alle winnaars oprecht gegund. En de winnares van de borduurwerkjes ziet u op de foto. Mooi hè?

Aanstaande donderdag, 20 juni, is onze voorlopig laatste dansmiddag. Grijp uw kans om nog eens bezig te zijn met dans en beweging. Door te kijken, luisteren, of actief op de vloer te staan. Doe mee met onze kringdansen, line dances of klassieke dansen. Super leuk. Wilt u zich laten vergezellen? Introducés zijn welkom. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer.

Een week later, 27 juni, is onze laatste clubmiddag voor de vakantie. We sluiten het eerste seizoen af met een etentje in Italiaanse sferen en met muzikale begeleiding van ons koor. Uw bijdrage is €15,00. Introducés zijn ook welkom. Voor deze middag kunt u zich aanmelden bij Mieke (gsm 0653636447) of Lilian ( gsm 0681003473) tot en met 20 juni.

Quote van de week: Socrates leerde dansen toen hij 70 was, omdat hij vond dat een essentieel deel van zichzelf verwaarloosd was (auteur onbekend)

Hartelijke groeten.