De Etalage – week 24

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 6 juni, hebben wij weer genoten van de muziek uit onze jeugd. Het ging er levendig aan toe met veel enthousiaste dansers op de vloer. Dat doen we nog eens!

Aanstaande donderdag, 13 juni, wordt gekiend. Zoals u van ons gewend bent wordt weer gezorgd voor mooie kien-prijzen, waaronder weer een prachtig borduurwerk van mw. Rompelberg. Grote kienkaarten kosten €6,00 en halve kienkaarten kosten €3,00. Ook niet leden zijn welkom. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer.

Een week later, 20 juni, is onze voorlopig laatste dansmiddag. Grijp uw kans om nog eens bezig te zijn met dans en beweging. Door te kijken, luisteren, of actief op de vloer te staan. Onze kringdansen worden steeds populairder. En de Hucklebuck is ook weer van stal gehaald. Super gezellig en vooral actief!

Attentie: 27 juni is onze laatste clubmiddag voor de vakantie. We sluiten het eerste seizoen af met een etentje in Italiaanse sferen. Ons koor zal voor u zingen. Voor deze middag moet u zich aanmelden. Introducés zijn welkom. Uw bijdrage is €15,00. U kunt bellen naar Mieke (0653636447) of Lilian (0681003473).

Quote van de week:  Goed kunnen verliezen is veel moeilijker dan goed kunnen winnen (Omdenken)