De Etalage – week 23

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 30 mei,  hebben wij ons bezighouden met feitjes over verschillende koningshuizen in de vorm van een quiz. Er was veel geweten, maar sommige feitjes waren toch bij iedereen onbekend. Uiteindelijk waren er 2 winnaars voor de 3e prijs, en maar liefst 5 winnaars voor de tweede prijs. Zij moesten dobbelen om de winst. Wij hadden 1 winnaar voor onze hoofdprijs. Op de foto kunt u zien wie dat (weer) was. Hartelijk gefeliciteerd. En die kleren van Máxima blijven de gemoederen toch bezighouden, maar…ze zijn vaak prachtig.

Aanstaande donderdag, 6 juni, mogen wij voor de 7e keer onze  danspassen gaan oefenen. Goede wijn behoeft geen krans. Voel u welkom! Introducés mogen ook komen.

Een week later, 13 juni, wordt gekiend. Zoals u van ons gewend bent wordt weer gezorgd voor mooie kien-prijzen, waaronder weer een prachtig borduurwerk van mw. Rompelberg. Grote kienkaarten kosten €6,00 en halve kienkaarten kosten €3,00. Ook niet leden zijn welkom. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer.

Quote van de week:  Als je danst, is je doel niet om op een bepaalde plek op de vloer te komen. Het is om van elke stap te genieten.(auteur onbekend)

Hartelijke groeten.