De etalage – week 22

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 23 mei,  hebben wij voor de zesde keer mogen genieten van de zangers uit onze jeugd. Toen wij jong waren leken zij best wel al oud. En nu verbazen wij ons over de jonge gezichten van die artiesten. Hoe onze perceptie van de werkelijkheid kan veranderen!  Net zoals vorige keren was het weer een leuke middag. En dat line dansen zorgde ook nu weer voor applaus!

Aanstaande donderdag, 30 mei, wordt een bijzondere middag. Wij gaan ons bezighouden met feitjes over verschillende koningshuizen in de vorm van een quiz. Deze quiz bestaat uit 3 delen. Tijdens de intermezzo’s duiken we in de kast van Maxima. Voor 3 KBO leden, die het beste op de hoogte zijn van de verschillende koningshuizen, staat een mooie prijs te wachten.

Een week later, 6 juni, wordt weer gedanst. Introducés zijn welkom.

Quote van de week:  Iedereen wordt als koning geboren en de meeste mensen sterven in ballingschap, evenals de meeste koningen. (Oscar Wilde)

Hartelijke groeten.