De Etalage – week 19

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 2 mei, was alweer onze 5e dansmiddag. Het duurde niet lang voor de voetjes weer van de vloer gingen op de mooie muziek uit lang vervlogen tijden. Niets dat ons weer zo jong kan doen voelen! Én we hebben weer een nieuwe line dance geleerd. Ook het dansen in kring kreeg structuur, passend bij het volksdansen. Prachtig hoe mooi iedereen op de maat danste en bewoog. Heerlijk.

 Aanstaande donderdag, 9 mei, is Hemelvaart en dus geen KBO middag.

Een week later, donderdag 16 mei,  gaan bij de Grendeer de deuren weer voor ons open. Cindy Walschots zal ons, net als vorig jaar, informeren over geschikte manieren om make-up voor gezicht en handen aan te brengen. Zij zal beslist haar fijne kneepjes van het vak met ons willen delen.

Quote van de week:  Alles heeft z’n schoonheid alleen ziet niet iedereen dat altijd (Confucius)

 

Hartelijke groeten.