De Etalage – week 18

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 25 april, was onze volgende kien-middag. Sonja en Mia zorgden voor aantrekkelijke prijsjes, vooral prachtige bloemstukjes en veel lekkere dingen! Pierre was onze omroeper van de middag. Goed gedaan. Bedankt alle drie voor jullie inzet. Het werd weer een goed bezochte en geanimeerde middag.

Aanstaande donderdag, 2 mei, is alweer onze 5e dansmiddag. We starten met een sjoenkel warm-up om ons vervolgens over te geven aan de prachtige tango’s, walsen, foxtrots of de statige Engelse wals. En uiteraard zijn de groepsdansen in een kring of in lijn ook van de partij. Die cowboyhoed ligt al klaar. En nu is al bekend dat wij enkele Introducés mogen verwelkomen. U wordt verwacht om 13.30u bij Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg 41 in Gronsveld.

Een week later, 9 mei, is Hemelvaart en dus geen KBO middag.

Maar op donderdag 16 mei gaan bij de Grendeer de deuren weer voor ons open. Cindy Walschots zal ons, net als vorig jaar, informeren over geschikte manieren om make-up voor gezicht en handen aan te brengen. Zij zal beslist haar fijne kneepjes van het vak met ons willen delen. Wie vrijwilligt voor ‘’ervoor’’ en ‘’erna?

Quote van de week:  ” Zij die het dansen hebben geleerd, bewegen het makkelijkst.(Alexander Pope)
Hartelijke groeten.