De Etalage – week 16

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 11 april, hebben wij genoten van de prachtige beelden van Willy van Baal van onze gemeente. Bert zorgde voor de passende muziek.We wisten dat we in het groen wonen, maar dat wij zo mooi wonen werd nu pas duidelijk. Wij wonen in een paradijsje! Dit is het mooiste stukje van Limburg. Dank je wel Willy en Bert. In de pauze werden we getrakteerd op een wafel van Anneke en Willy. Ze waren heerlijk! Hartelijk dank.

En dan zullen wij weer onze volgende muziek- en dansmiddag houden, op donderdag 18 april. Onder leiding van DJ William gaan we weer op een speelse én actieve manier bezig zijn. Zorg dat u erbij bent! Én…deze keer kunnen onze leden een introducé meebrengen.

Een week later, 25 april, is onze volgende kienmiddag. Sonja en Mia zullen weer zorgen voor mooie prijsjes. Grote kienkaarten kosten €6,00 en halve kienkaarten kosten €3,00. Deze activiteit is ook toegankelijk voor niet-leden.

Quote van de week: Tegenwoordig dansen de mensen zo ver uit elkaar: de man in de ene, en de vrouw in de andere gelegenheid.  (Rudi Carrell)

Hartelijke groeten.