De Etalage- week 13

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 21 maart, gingen de voetjes weer van de vloer. Onder leiding van DJ William en Margo werd weer volop gedanst en gesjoenkeld. We hebben een eerste line dance (al redelijk succesvol) uitgevoerd en zijn begonnen een tweede in te studeren. Alleen al het bekijken van die inspanningen zorgde voor veel plezier. Ook wordt het vanzelfsprekend dat we minstens een keer de Orange Blossom Special dansen. In paren door menselijke poortjes: hilarisch en jawel…inspannend.  Het was alweer een hele gezellige, én actieve middag. De volgende keer nemen we een waaier mee.
  • Aanstaande donderdag, 28 maart, is het tijd voor ernstige zaken. Door Roel Goessen, een register Mediator Personen- en Familierecht, Erfrecht en Nalatenschappen en Mw. Giessen, notaris, worden wij geïnformeerd over de manieren waarop wij onze nalatenschap goed kunnen regelen. Voorwaar een onderwerp dat ons allemaal aangaat. Deze lezing is ook toegankelijk voor niet leden. U wordt om 13.30u verwacht in de zaal van Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld.
  • Volgende week donderdag, 4 april is onze volgende muziek-en dansmiddag. Een goede gelegenheid om opnieuw te genieten van muziek en mooie taferelen, zowel op het scherm als in levende lijve. Zing, dans en beweeg mee. Zou iemand thuis de line dance geoefend hebben? We gaan het allemaal zien! Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze leden.

Quote van de week:  De bevolking bestaat uit twee groepen: zij die aan hun kinderen en kleinkinderen graag iets willen nalaten, en zij die van hun ouders en grootouders graag iets willen erven. (Renate Rubinstein)

Hartelijke groeten.