De Etalage – week 12

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 14 maart, heeft ons koor voor ons gezongen. Hun middagvullend programma bestond uit liederen uit een opera, operette of musical. Onze koorleden zongen met overgave en kregen een aandachtig gehoor. De zaal was mooi aangekleed en we werden getrakteerd op koffie en cake. Wij vernamen nog een bijzonder nieuwtje, iets over meer dan 1000 jaar… En ook kwam een heer met strohoed galant om een dansje vragen. Dit was een mooie middag die er opnieuw  voor zorgde dat wij trots kunnen zijn op onze leden. Hartelijk bedankt koor! Pssssst… het ging inderdaad om de liefde.

  • Aanstaande donderdag, 21 maart, is het weer tijd voor onze volgende muziek- en dansmiddag. Onder leiding van DJ William gaan we weer op een speelse én actieve manier bezig zijn. Line dance, klassieke dansen, bewegen op muziek, het is allemaal mogelijk. En toekijken mag ook! Zorg dat u erbij bent! Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze eigen leden.
  • Een week later, 28 maart, is het tijd voor ernstige zaken. Door Roel Goessen, een register Mediator Personen-en Familierecht, Erfrecht en Nalatenschappen worden wij geïnformeerd over de manieren waarop wij onze nalatenschap goed kunnen regelen. Voorwaar een onderwerp dat ons allemaal aangaat. Deze lezing is ook toegankelijk voor niet leden. U wordt om 13.30u verwacht in de zaal van Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld.

Quote van de week:  We moeten elke dag als verloren beschouwen waarin we niet minstens één keer gedanst hebben (Friedrich Nietzsche)

Hartelijke groeten.