De Etalage – week 11

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 7 maart, was de pilot van een culinaire spellenmiddag. Wij hebben in paren verschillende spelletjes gespeeld, telkens afgewisseld met een gang van een culinair dinertje. Na de eerste ronde genoten we van een lekkere kop soep. Na de tweede ronde werd een heerlijk hoofdgerecht geserveerd en de 3e spelronde werd afgesloten met een ‘’mjammie’’ dessert. Onze complimenten aan de koks! Deelnemers waren opgetogen over de organisatie met het roulatiesysteem. Dit werd een héle leuke middag die afgesloten werd met het bekendmaken van de winnaars. Hartelijk gefeliciteerd.
  • Aanstaande donderdag, 14 maart, worden wij onderhouden door ons koor, deze keer met operettemuziek. In het verleden hebben zij getoond dat zij heel creatief kunnen zijn. We verheugen ons op hun voorstelling! Wilt u komen kennismaken met ons koor? Voel u vrij om te komen luisteren. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg 41 in Gronsveld.
  • Een week later is het weer tijd voor onze volgende muziek- en dansmiddag. Onder leiding van DJ William gaan we weer op een speelse én actieve manier bezig zijn. Zorg dat u erbij bent! Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze eigen leden.

Quote van de week:  “Operette  is wanneer een tenor en een sopraan de liefde willen bedrijven, maar door een bariton worden belet (George Bernard Shaw)’’

Hartelijke groeten.