De Etalage – week 10

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 29 februari, is onze algemene ledenvergadering gehouden in Restaurant de Grenedeer, waarbij wij conform agenda de voor onze vereniging belangrijke onderwerpen hebben besproken. Onze leden gingen akkoord met enkele bestuursbesluiten en voorlopige bestuurswijzigingen. Onder het genot van een kopje koffie en een plakje cake hebben wij daarna nog gekeken naar een fotoreportage van de foto’s die afgelopen jaar in de Etalage hebben gestaan en een fotoreportage van foto’s die ook op de website bekeken kunnen worden. We hopen dat u ervan genoten heeft.

Aanstaande donderdag, 7 maart, organiseren we weer een hele leuke middag voor u: een culinaire spellenmiddag. Wij gaan in paren verschillende spelletjes spelen, telkens afgewisseld met een culinair dinertje van 3 gangen. Deelname kost €15,00. De spelletjes die gespeeld worden zijn Jokeren, Rummikub en Oorlogje. Er wordt gespeeld voor mooie prijzen: we hebben een eerste, tweede en derde prijs én ook een poedelprijs! Aanmelden noodzakelijk. U kunt bellen tot en met 5 maart naar Marleen (043 4083164) of Mieke (GSM: 06 536 364 47)

Volgende week donderdag, 14 maart, worden wij onderhouden door ons koor, deze keer met operettemuziek. In het verleden hebben zij getoond dat zij heel creatief kunnen zijn. We verheugen ons dus op hun voorstelling!

Quote van de week:  “Jokeren is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt wint”. (Volgens Johan Cruijf, hij had het natuurlijk over voetballen).

Hartelijke groeten.