De Etalage – Week 3

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 11 januari, hebben wij ons KBO jaar geopend met een traditionele wandeling, waarna een lekkere en uitgebreide kop erwtensoep werd verorberd. Bij fris, maar helder weer heeft een groot aantal leden de wandeling volbracht, waarna zij verwelkomd werden door een nog groter aantal leden in de zaal van Restaurant de Grenedeer. In navolging van een oude traditie, die hoort bij het Nieuwjaarsfeest, kregen onze leden een mooie nieuwjaarsbrief aangeboden door Anneke, namen ons bestuur. Het toosten op het nieuwe jaar ging vergezeld met een prachtig ”Ein prosit’’, dat uitbundig werd meegezongen. Hartverwarmend! Dank aan de solist die het lied inzette. Dank ook aan Sonja en Harold, die de wandeltocht hebben uitgezet. De deelnemers waren opgetogen.
  • Aanstaande donderdag, 18 januari, organiseren wij een middag, die in het teken staat van muziek en dans, dit onder begeleiding van DJ William. Laat u niet afschrikken door de titel van deze middag. Niets moet, alles mag! Bent u geen danser, kunt u ervoor kiezen om rustig toe te kijken en te genieten van wat u ziet en hoort. Gezelligheid blijft voor ons het belangrijkste. Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze eigen leden. U bent van harte welkom bij Restaurant de Grenedeer om 13.30u.
  • Een week later, donderdag 25 januari, zal Remedica-senioreneducatie, een lezing verzorgen met de titel ‘’Vitaal in het voorjaar’’. Deze presentatie is gericht op het versterken van uw fysieke gezondheid, het bevorderen van een actieve levensstijl en het ontdekken van nieuwe manieren om te genieten van lichaamsbeweging. Deze activiteit is ook toegankelijk voor niet leden. Zij betalen €2,00 entree.
  • Attentie: Wij verzoeken u vriendelijk om de contributie voor het jaar 2024 te voldoen op bankrekeningnummer NL25 RABO 0117 5046 29 t.n.v. KBO Limburg afd. KBO Gronsveld-Rijckholt onder vermelding van uw naam en contributie 2024. De contributie bedraagt €30,00.
  • Leden die het tijdschrift ONS per post bezorgd krijgen, betalen ook de portokosten  (11 x €076 = €8, 36). Hun lidmaatschap kost dus €38,36.
  • Alvast hartelijk dank.
  • Quote van de week: Dansen is bidden met de benen; marcheren is vloeken met de voeten. (Wim Kan)

Hartelijke groeten.