De Etalage- week 2-2024

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste KBO leden,

  • Nog nagenietend van ons sfeervolle kerstdiner, en vergezeld met de allerbeste wensen, stappen wij blijmoedig het nieuwe KBO jaar in.
  • Aanstaande donderdag, 11 januari, zullen wij starten met onze welbekende snertwandeling. Sonja Smeets en Harold Peerboom hebben een wandelroute voor u uitgezet. De wandelaars starten om 12.30u. aan de kerk in Gronsveld. Leden die niet gaan wandelen, kunnen rechtstreeks naar Restaurant de Grenedeer gaan, zij worden daar ontvangen vanaf 13.00u. Als de wandelaars arriveren zullen we samen genieten van een uitgebreide erwtensoep en het glas heffen op het nieuwe jaar. Deelname kost €12,50 en de KBO trakteert op het drankje om te toosten. U kunt uw bijdrage contant aan de ingang voldoen bij onze penningmeester. Heeft u zich aangemeld, maar bent u onverhoopt verhinderd, laat dit dan weten aan Anneke (GSM: 06 121 454 39) of Mieke (GSM: 06 536 36447). Wij horen graag van u.
  • Een week later, 18 januari, dan gaan we beginnen met onze dansmiddagen. Dit in navolging van de landelijke campagne “Mag ik deze dans van u?’’. Olga Commandeur (bekend van Nederland in Beweging) stimuleert met dit programma ouderen om te gaan dansen, zodat zij op een leuke manier bewegen. Immers, door veel te bewegen wordt vallen voorkomen. En wij gaan dat ook doen! Onder leiding van DJ William zullen wij uitgenodigd worden om een dansje te wagen. Denk daarbij aan klassieke dansen, line dance, of de polonaise. Maar rustig toekijken, sjoenkelen en genieten van de muziek mag ook. Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze eigen leden. U bent van harte welkom bij Restaurant de Grenedeer om 13.30u.
  • Quote van de week: Alles ligt op loopafstand als je tijd genoeg hebt. (Steven Wright)

Hartelijke groeten