De Etalage – week 49

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag,  30 november, hebben wij met plezier gewerkt aan onze eerste kerstdecoratie van dit jaar, een mooie, kleine kerstboom, gevouwen van papier en versierd met glitter en lichtjes. Het was heel gezellig en de wafeltjes van Anneke smaakten ons weer goed. En dat zitten op de pluche beviel ons ook wel.  Hartelijk dank aan al onze helpers!

Voor aanstaande donderdag,  7 december, hebben wij dit gedicht geschreven:

De Sint heeft laten weten,

dat hij onze KBO leden welkom zal heten

En wat hoorden wij van Zwarte Piet

U aanmelden, dat hoeft deze keer niet!

Om 13.30u gaan de deuren voor u open

En kunt u de feestzaal van de Grenedeer binnenlopen.

En misschien wint u het grote lot uit de loterij

Dan maakt onze bijzondere gast u  blij.

Oh kom daar eens kijken….

Tenslotte: Donderdag 14 december zullen wij dit KBO jaar afsluiten met het traditionele Kerstdiner. Er zullen lekkere gerechten geserveerd worden terwijl ons zangkoor zal zorgen voor sfeer en gezelligheid. Ook zullen enkele leden leuke kerstverhalen of gedichten voordragen. Deelname kost €15,00 en dranken zijn voor eigen rekening. U kunt zich voor dit kerstdiner aanmelden tot en met 7 december bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Introducées zijn welkom.

Quote van de week: HO-HO-HO-Eerst nog Sinterklaas…

Tot donderdag, Anneke en Lilian.