De Etalage – week 48

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 23 november, hadden wij Elvis op bezoek, of iemand die er toch erg op leek: Banus Herben. Wij waanden ons met momenten weer  in onze jonge jaren en genoten volop van de prachtige Elvis liedjes. Ook werden wij verrast met een optreden van Geordy van Golde, die met zijn mooie stem vooral Nederlandstalige liedjes zong. Er werd gezwaaid en gedanst en ook de polonaise kwam enkele keren voorbij. Ons hart is die middag beslist verjongd! Bedankt jongens. Het was voor ons een bijzondere middag.

Aanstaande donderdag, 30 november, gaan wij weer knutselen voor de Kerstdagen. U wordt geholpen door 3 ervaren en creatieve KBO leden. Succes en gezelligheid gegarandeerd. En Anneke zorgt voor een lekker wafeltje. De hobbymaterialen zijn gratis. U hoeft enkel een schaartje mee te nemen. U wordt weer om 13.30u bij restaurant de Grenedeer verwacht. En nu  gaan we in het restaurant op de pluche zitten. Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze leden.

En dan …..een week later, 7 december: Onthoud deze datum! Nu al weten wij dat Sinterklaas op bezoek gaat komen. En wat er dan gebeurt is voor ons een weet en voor u een vraag. Maar…. U kunt erop rekenen dat dit een middag wordt waar nog lang over gesproken gaat worden. U wordt om 13.30u. verwacht op ons vertrouwde plekje: Restaurant de Grenedeer.

Quote van de week: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan (Pippi Langkous)

Tot donderdag, Anneke en Lilian.