De Etalage – week 47

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 16 november, moesten wij onze laatste beweegmiddag o.l.v. FysioCare Maastricht annuleren. Jammer, maar het was niet anders. Dan maar een foto van hoe het had kunnen zijn…

Aanstaande donderdag, 23 november, organiseren wij een muziekmiddag die in het teken staat van Elvis (en de rock and roll). Zanger Banus Herben zal ervoor zorgen dat de sfeer er goed inkomt. Nostalgie met een grote N. We zijn benieuwd of onze minder soepele ledematen nog meewillen. Dit optreden is gratis voor onze leden. Niet leden zijn vanzelfsprekend welkom. Zij betalen €5,00 entree.

Een week later, donderdag 30 november, gaan wij weer knutselen voor de Kerstdagen. U wordt geholpen door 3 ervaren en creatieve KBO leden. Succes en gezelligheid gegarandeerd. De hobbymaterialen zijn gratis. U hoeft enkel een schaartje mee te nemen. U wordt weer om 13.30u bij restaurant de Grenedeer verwacht. Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze leden.

Quote van de week: Sommige mensen tikken met hun voeten, sommige mensen knippen met hun vingers en sommige mensen zwaaien heen en weer. Ik doe gewoon een beetje van alles samen (Elvis in 1956, pratend over zijn manier van bewegen op het podium)

Tot donderdag, Lilian en Anneke