De Etalage – week 46

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 9 november, was onze uitstap naar Ars Krippana. Wij reden met een gerieflijke bus naar de Ardennen, waar wij begonnen met een lekkere lunch aan een mooi gedekte tafel in een hotel. Het was er warm en gezellig en het werd nóg gezelliger toen onze chauffeur op zijn accordeon ging spelen. Het was bijna jammer om weer op te staan en te vertrekken naar Ars Krippana. Daar wachtte ons een prachtige tentoonstelling van kerstkribbetjes: levensgrote groepen en beelden, minuscuul kleine stalletjes; gestileerde kribbetjes, tot in het fijnste detail uitgewerkte stalletjes, kerststallestjes voor kinderen, kribbetjes met een morele boodschap, véél teveel om op te noemen. We keken onze ogen uit! En soms werd er geposeerd. Kijk maar eens naar de foto van deze dame en koning Balthasar die zij had gekozen. Het was een geweldig dagje uit. Een aanrader voor élke vereniging.  

Attentie! Aanstaande donderdag, 16 november, moeten wij helaas onze laatste beweegmiddag annuleren. Door omstandigheden is er geen ruimte beschikbaar en het weer laat het niet toe om nog buiten te sporten of een wandeling te organiseren. Dat spijt ons, maar het is niet anders. We zien elkaar hopelijk weer een week later.

Donderdag 23 november, organiseren wij een muziekmiddag die in het teken staat van Elvis (en de rock and roll). Zanger Banus Herben zal ervoor zorgen dat de sfeer er goed inkomt. Nostalgie met een grote N. We zijn benieuwd of onze minder soepele ledematen nog meewillen. Dit optreden is gratis voor onze leden. Niet leden zijn vanzelfsprekend welkom. Zij betalen €5,00 entree.

Quote van de week:   Ik ga bijna elke dag naar de sportschool.  Maandag ging ik bijna, dinsdag ging ik bijna, woensdag ging ik ook bijna  en donderdag ook. En vrijdag was ik ook bijna gegaan (auteur onbekend.)

Tot volgende keer.