De Etalage – week 39

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag , 21 september, werden wij onderhouden over de ontwikkeling die (vorstelijke) tuinen hebben doorgemaakt, van de prachtige oosterse tuinen, naar de volledig gecontroleerde Franse tuinen naar de wat natuurlijker ogende Engelse landschapstuinen. Het was een interessante lezing.     

Aanstaande donderdag 28 september is onze volgende bustocht, deze keer naar Heinsberg voor de Marcienne Herfst Modeshow. Deelnemers die zich hebben aangemeld worden om 13.45u verwacht aan de Kerk in Gronsveld. Uw bijdrage van €9,00 kunt u contant voldoen bij het instappen in de bus. Wij verwachten rond 19.00u terug in Gronsveld te zijn. Wij wensen u een prettige reis, een leuke modeshow en veel winkelplezier. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, geef dit dan door aan Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47).

Een week later, donderdag 5 oktober, gaan wij voor een speurtocht naar onze Heemkunde vereniging Grueles.  Deze speurtocht zal in groepjes van 5 personen gehouden worden op het terrein van Grueles en ruim 1 uur duren. Frans van de Weerdt heeft  leuke vragen en opdrachten voor ons bedacht. Na afloop drinken we koffie met vlaai. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt, die een Grueles prijs mee naar huis mogen nemen. Voor deze activiteit moet u zich aanmelden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Aanmelden kunt u zich tot en met maandag 2 oktober.

 Quote  van de week : Kleding kopen is goed voor de gezondheid, want zeg nou zelf, dat geld kan niet meer uitgegeven worden aan ongezond eten (#darum)

Hartelijke groeten van Anneke en Lilian