De Etalage – week 38

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag , 14 september, hebben wij onder begeleiding van Ingrid en Milou van Fysiocare Maastricht gewerkt aan onze balans en conditie. Het weer was zoals voorspeld en het buiten bewegen was warm, maar aangenaam.  Ook nu werden onze gymnastiekoefeningen weer afgesloten met enkele grappige spellen. En daarna was het tijd voor een verkwikkend drankje op het terras. Jammer dat we de komende maanden weer naar binnen moeten. Dag zomer.  

Komende donderdag, 21 september, bieden wij u een beeldpresentatie aan van Maria Bonten, een bekende presentator uit Limburg. Haar verhaal zal gaan over Historische Tuinen: o.a. de Hof van Eden, Toscaanse Boboli Tuinen, Franse tuinen, en Hollandse classicistische tuinen van de 17e eeuw. Bent u geïnteresseerd in geschiedenis én in tuinen, dan is deze middag waarschijnlijk een topper voor u. Laat u inspireren door wat groen en bloemen voor ons kunnen betekeken. Voor onze leden is deze lezing gratis. Niet leden zijn welkom, zij betalen €5,00 entree.

Een week later, donderdag 28 september is onze volgende bustocht, deze keer naar Heinsberg voor de Marcienne Herfst Modeshow.

  • Buskosten €9,00 pp. inclusief koffie/thee en gebak.
  • Opstapplaats Gronsveld aan de kerk
  • Vertrektijd: 13.45u (de modeshow is van 15.45u – 17.45u)
  • Aantal deelnemers: minimaal 40, maximaal 50.

Ook niet leden zijn welkom. Leden gaan uiteraard wel voor.

U kunt zich voor dit uitstapje melden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Quote  van de week

Tuinieren is een kwestie van enthousiast blijven totdat je rug eraan gewend is (Anoniem)
Hartelijke groeten