De Etalage – week 37

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag  hebben wij genoten van ‘’gouwe ouwe’’nummers tijdens het muziek kienen. Er werden 4 kienronden gespeeld. Ondanks de warmte gingen de handjes de lucht in en een enkeling waagde zich zelfs aan een dansje Resultaat: Een valse kien en enkele spelers die meer dan een keer in de prijzen vielen. De middag eindigde met een muziekquiz met beeld en geluid. Wat leuk om bijvoorbeeld Dean Martin, Bing Crosby, maar ook de Cats of Imca Marina, weer eens te zien en horen. Speeltafel tegen speeltafel en dobbelen om wie de prijs mee naar huis mocht nemen. Goed gedaan DJ William. Nogmaals een dikke proficiat aan alle winnaars.

Komende donderdag, 14 september, gaan wij weer verantwoord bewegen, nóg een keer in het weiland bij Eetcafé Riekelt. Heerlijk buiten, want de weersvoorspelling is prima, 20 graden, zonnig en bewolkt, en droog. Onder de veilige en speelse begeleiding van fysiotherapeute Ingrid (FysioCare Maastricht), zullen wij weer werken aan conditie en balans. Na afloop zullen wij weer neerstrijken op het terras. Deze activiteit is gesubsidieerd en ook toegankelijk voor andere senioren van Eijsden-Margraten. Denk aan geschikte kleding en goed schoeisel. Wij verwachten u om 13.30u bij Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg 184 te Rijckholt.

Een week later, 21 september, bieden wij u een beeldpresentatie aan van Maria Bonten, een bekende presentator uit Limburg. Haar verhaal zal gaan over Historische Tuinen: o.a. de Hof van Eden, Toscaanse Boboli Tuinen, Franse tuinen, en Hollandse classicistische tuinen van de 17e eeuw. Bent u geïnteresseerd in geschiedenis én in tuinen, dan is deze middag waarschijnlijk een topper voor u. Voor onze leden is deze lezing gratis. Niet leden zijn welkom, zij betalen €5,00 entree.

Attentie: Donderdag 28 september is onze volgende bustocht, deze keer naar Heinsberg voor de Marcienne Herfst Modeshow.

  • Buskosten €9,00 pp. inclusief koffie/thee en gebak.
  • Opstapplaats Gronsveld aan de kerk
  • Vertrektijd: 13.45u (de modeshow is van 15.45u – 17.45u)
  • Aantal deelnemers: minimaal 40, maximaal 50.
  • Ook niet leden zijn welkom. Leden gaan uiteraard wel voor.

U kunt zich voor dit uitstapje melden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Aanmelden is mogelijk tot 17 september.

Quote  van de week: Ik zag net 3 mensen joggen en dat inspireerde mij om op te staan en de gordijnen dicht te doen. (auteur onbekend)

Hartelijke groeten van uw  optimistische schrijvers

 

KBO Gronsveld-Rijckholt en RABO CLUB SUPPORT

Zoals vorig jaar, zullen wij ook nu weer meedoen aan de RABO CLUB SUPPORT actie. Bent u lid van de RABOBANK? Dan kunt u sinds maandag 4 september op ons stemmen. Dit kan via www.raboclubsupport.nl

Wordt u liever geholpen met stemmen?  Vraag ernaar tijdens onze clubmiddagen op 14  of 21 september.

Mogen wij weer op uw steun rekenen?  Uw stem is heel waardevol voor ons. Alvast hartelijk bedankt.