De Etalage – Week 36

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag  31 augustus, was ons uitstapje naar Hasselt. Kent u de wet van Muphy? Die stelt dat ‘’alles wat mis kan gaan, ook mis zal gaan’’.  Onze dag startte knus in de bus. En toen… Laten we stellen dat het een gedenkwaardige dag werd. Het weer zat gelukkig mee, er was voldoende gelegenheid om te winkelen en onze leden toonden zich weerbaar. Onze complimenten daarvoor.  

Komende donderdag, 7 september, is er Muziek Kienen. Onder de speelse begeleiding van disc-jockey William gaan wij luisteren naar bekende of minder bekende liedjes en controleren of die titels op onze kienkaarten staan.  We spelen 4 muzikale rondes. Elke ronde bestaat uit een hoofdprijs en 4 kleine prijzen. De kienkaarten kosten €6,00. Ook niet leden zijn welkom.

Een week later, 14 september, gaan wij weer verantwoord bewegen, nóg een keer in het weiland bij Eetcafé Riekelt. Heerlijk buiten, als het weer het toelaat.

Onder de veilige begeleiding van fysiotherapeute Ingrid (FysioCare Maastricht), zullen wij weer werken aan conditie en balans. Deze activiteit is gesubsidieerd en ook toegankelijk voor andere senioren van Eijsden-Margraten. Denk aan geschikte kleding en goed schoeisel.

Quote  van de week

Je wordt oud als je bij het kienen buiten adem geraakt. (naar Ed Wynn)

Hartelijke groeten van jullie optimistische schrijvers.

 

KBO Gronsveld-Rijckholt en RABO CLUB SUPPORT

Zoals vorig jaar, zullen wij ook nu weer meedoen aan de RABO CLUB SUPPORT actie. Bent u lid van de RABOBANK? Dan kunt u vanaf maandag 4 september, tot en met 26 september, op ons stemmen. Dit kan via www.raboclubsupport.nl

Aanstaande donderdag, 7 september, zullen wij u,  na afloop van onze clubmiddag, ook tonen en uitleggen hoe u kunt stemmen.

Mogen wij weer op uw steun rekenen?  Uw stem is heel waardevol voor ons. Alvast hartelijk bedankt.