De Etalage – Week 35

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag  24 augustus, werden wij door een Har Timmermans van het Discovery Museum geïnformeerd over de gevaren van onze communicatie via internet, hoe we mogelijke oplichterij kunnen herkennen en wat we kunnen doen als we onverhoopt toch slachtoffer worden. Weet u het nog? Denk aan de s bij https! Na afloop kregen we aanvullende informatie van Mw. Forstermans van de bibliotheek in Eijsden die sprak over de mogelijkheden om onze zaken met de overheid digitaal te regelen. Het werd een interessante en levendige  middag waarbij onze leden veel vragen stelden. 

 

Volgende week donderdag, 31 augustus, zullen wij naar Hasselt gaan voor een bezoek aan het Modemuseum of het Jenevermuseum.

  • Vertrektijd: €10.00u aan de kerk in Gronsveld. Terug in Gronsveld: 17.30u. De lunch (soep van de dag, een zacht broodje met kaas en een kop koffie of thee) is gereserveerd in ’t Borrelhuis rond 13.00u. Wilt u geen gebruik maken van de lunch, geef dit dan op tijd door. Na de lunch kunnen wij nog een bezoek brengen aan nabijgelegen winkels, waaronder de Primark.
  • De kosten: De entree (€5 of €6) en de lunch (€11,60) betaalt u zelf ter plaatse.
  • De buskosten van €25,00 betaalt u contant bij het instappen in de bus.
  • Voor de leden die met de auto gaan: denk aan een vergoeding voor de chauffeur voor brandstof en parkeerkosten

Bent u onverhoopt verhinderd, laat het weten aan Anneke  (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47).

Een week later, 7 september, is er Muziek Kienen. Onder de speelse begeleiding van disc-jockey William gaan wij luisteren naar bekende of minder bekende liedjes en controleren of die titels op onze kienkaarten staan.  We spelen 4 muzikale rondes. Elke ronde bestaat uit een hoofdprijs en 4 kleine prijzen. De kienkaarten kosten €6,00. Ook niet leden zijn welkom.

Quotes  van de week

  • Mannen: hier komt ie… ‘’In jenever zit meer wijsheid dan in wijwater’’ (Rolf Hochhuth)
  • En voor de dames…: Zoveel jurken en maar één lijf?  

Hartelijke groeten.