De Etalage – week 33

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag hebben wij genoten van een Chinees etentje in de Heerlijkheid van Breust te Eijsden. Wij smulden van een heerlijke soep, kregen daarna een prima hoofdgerecht en een zalig toetje. Dank u wel koks! Ons KBO koor nam ons tussen de gangen door al zingend en verhalend mee op reis naar China. Dat Chinese openingsliedje was toch heel bijzonder. Onze complimenten voor jullie creativiteit. 谢谢 Xièxiè  (dank u). Het werd weer een super gezellige middag.

 

Aanstaande donderdag, 17 augustus, gaan wij een wandeling maken. De route is uitgezet door Sonja Smeets en Harold Peerboom en zal ongeveer 1 uur duren. Heeft u zich aangemeld, dan komt u om 13.30u naar de Kerk van Gronsveld. Na afloop strijken we neer bij Café de Kerteermeister op het achterterras voor koffie met een stukje vlaai en een gezellige babbel. Het wordt prachtig weer! Bent u onverhoopt verhinderd, laat dit dan weten aan Anneke  (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47).

Volgende week donderdag,  24 augustus,  krijgen we een workshop over onze digitale weerbaarheid (als wij bezig zijn met onze telefoon, laptop of computer). De presentatoren  zullen u diverse manieren laten zien hoe er van uw vertrouwen misbruik gemaakt kan worden. Deze situaties zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk.

Zij vertellen u hoe u alert kunt zijn op mensen die u proberen op te lichten en wat u moet doen als u ondanks uw voorzorgsmaatregelen toch slachtoffer wordt van oplichtingspraktijken.

De opzet van de activiteit is zodanig dat u situaties leert herkennen en leert wat u moet doen als u verdachte zaken tegenkomt op uw telefoon, laptop of computer.  Ook is er voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen.

U wordt weer verwelkomd bij Restaurant de Grenedeer in Gronsveld om 13.30u.

Deze activiteit is ook toegankelijk voor niet-leden.

Attentie-attentie:

Een week later, 31 augustus, zullen wij naar Hasselt gaan voor een bezoek aan het Modemuseum of het Jenevermuseum. Op dit moment hebben zich hiervoor 24 leden aangemeld. Als er minstens 29 deelnemers meegaan, kunnen we voor hetzelfde geld reizen met een grote bus voor 50 personen. Hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de busreis zal worden uiteraard.

Vertrektijd: 10.00u. Terug in Gronsveld: 17.30u.

Kosten: €25,00 (of minder) voor de bus; €6,00 entree in het museum en optioneel een lunch in een nabijgelegen brasserie voor ongeveer €10,00.

Heeft u interesse om mee te gaan, kunt u dit melden bij Anneke  (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47).

Niet leden zijn ook welkom als we met een grote bus kunnen gaan.

Aanmelden kan tot en met 17 augustus.

 

Quote  van de week

Ga je mee verdwalen, ik weet de weg. (Loesje)

 

Hartelijke groeten.