De Etalage – week 32

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste senioren van Eijsden-Margraten. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Dat kan sinds 1 juli voor maar €15,00 voor de rest van dit nog héle lange jaar.

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag was onze spellenmiddag. Er werd gekaart, gerummikubt, en geschaakt. Een van onze deelnemers zei: ”Ik kan niet kaarten, maar ik kom voor de gezelligheid!” Er was nog geen behoefte aan een kaart toernooi. Iedereen speelde met veel enthousiasme en bravoure. Volgende keer weer.

Aanstaande donderdag, 10 augustus, gaan wij genieten van een Chinees etentje in de Heerlijkheid van Breust te Eijsden. Ons KBO koor zorgt voor de muzikale opluistering. Alle leden die zich hebben aangemeld krijgen het volgende menu aangeboden: Thom Ka-Kai soep (écht lekker  …), kip met rijst en komkommersalade en als toetje een citroentaartje. Sommige leden krijgen een aangepast menu als er  sprake is van allergieën of vegetarische voorkeuren. De eigen bijdrage van €15,00 kunt u contant bij onze penningmeester voldoen. Dranken zijn ook voor eigen rekening. Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door aan Anneke  (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47).

Volgende week donderdag,  17 augustus, gaan wij een wandeling maken. De route is uitgezet door Sonja Smeets en Harold Peerboom en zal ongeveer 1 uur duren. Na afloop strijken we neer bij Café de Kerteermeister voor koffie met een stukje vlaai en een gezellige après-walk. Voor deze activiteit moet u zich aanmelden bij Anneke  (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). ook als u niet mee gaat wandelen, maar wél komt koffiedrinken. Aanmelden is mogelijk tot en met 10 augustus.

Quote van de week (uit reactie-spreukjes): Bij mijn gewicht zou ik eigenlijk 2.10 meter groot moeten zijn, maar ik kan eten én eten, ik word gewoon niet groter!

Hartelijke groeten.