De Etalage – week 31

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste senioren van Eijsden-Margraten. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Dat kan sinds 1 juli voor maar €15,00 voor de rest van dit nog héle lange jaar.

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag werden we bezocht door mw. Tiny Fey, die ons onderhield met oude Maastrichtse Liedjes van voor 1945. Zowel teksten als bijpassende afbeeldingen werden geprojecteerd, waardoor naar hartenlust werd meegezongen. Maar ook ervaringen over het leven vroeger in Maastricht werden gedeeld. En zo kwamen we ook tot de ontdekking dat een groot aantal leden hun roots in Maastricht hebben. Enkele leden hadden zelfs hun boeken over deze liedjes meegenomen. Het werd een zeer levendige en interactieve middag. Hartelijk dank Mw. Fey. We zullen u graag nog eens uitnodigen.

Aanstaande donderdag, 3 augustus, organiseren wij een spellenmiddag. Deze keer wordt een kaartmiddag geïntroduceerd met de bedoeling een kaartcompetitie te starten. Deze eerste middag zullen we beginnen met jokeren, maar is het vooral de bedoeling om de wensen van de deelnemers duidelijk te krijgen. Uw inbreng is dus heel belangrijk. U wordt om 13.30u verwacht in het zaaltje van Eetcafé Riekelt aan de Rijksweg in Rijckholt. Bent u (nog) geen lid van onze KBO? Kom gerust een kijkje nemen.

Volgende week donderdag,  10 augustus, mogen we deelnemen aan een Chinees etentje.  Ons KBO koor zorgt voor de muzikale opluistering. Dit etentje wordt geserveerd in de Heerlijkheid van Breust te Eijsden. U krijgt het volgende menu aangeboden: Thom Ka-Kai soep (écht lekker  …), kip met rijst en komkommersalade en als toetje een citroentaartje, voor €15,00. Dranken zijn ook voor eigen rekening. Met allergieën kan rekening gehouden worden. U kunt zich aanmelden bij Anneke  (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Aanmelden kan nog tot en met 3 augustus.

Quote van de week: Je kunt niet de kaarten veranderen die je gedeeld krijgt, alleen de manier waarop je het spel speelt (auteur onbekend)

Hartelijke groeten.