De Etalage – week 30

KBO Gronsveld-Rijckholt

Beste senioren van Eijsden-Margraten. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Dat kan sinds 1 juli voor maar €15,00 voor de rest van dit nog héle lange jaar.

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag hebben wij heerlijk buiten gesport op het grasveldje achter de parkeerplaats bij Eetcafé Riekelt, onder de vertrouwde begeleiding van onze fysiotherapeute van FysioCare Maastricht. We hebben zelfs boter, kaas en eieren gespeeld in het gras, mét het nodige enthousiasme. De spelregels werden soms wat anders geïnterpreteerd, waardoor er volop gejoeld werd. Hilariteit alom. De zon scheen, er was een aangenaam briesje en voldoende schaduw. Heerlijk! Na afloop konden we bekomen van alle commotie op het terras, onder het genot van een drankje. We hadden het verdiend.

Aanstaande donderdag, 27 juli, stellen wij Mw. Tiny Fey aan u voor. Zij zal ons onderhouden met verhalen over oude Maastrichtse Liedjes. Door de teksten hiervan te projecteren krijgen wij ook de mogelijkheid om mee te zingen. U wordt weer verwacht bij Eetcafé Riekelt om 13.30u.

Een week later, 3 augustus, organiseren wij een spellenmiddag. Deze keer wordt een kaartmiddag geïntroduceerd met de bedoeling een kaartcompetitie te starten. Deze eerste middag zullen we beginnen met jokeren, maar is het vooral de bedoeling om de wensen van de deelnemers duidelijk te krijgen. Uw inbreng is dus heel belangrijk. Nadere informatie volgt. Bent u (nog) geen lid van onze KBO? Kom gerust een kijkje nemen.

Op 10 augustus hebben wij ons volgende etentje, deze keer met een Chinese touch. Ons KBO koor zorgt voor de muzikale opluistering. Dit etentje wordt geserveerd in de Heerlijkheid van Breust. U krijgt het volgende menu aangeboden: Thom Ka-Kai soep (hmmmmm…), kip met rijst en komkommersalade en last but not least: een citroentaartje. Dit alles voor de prijs van 15,00. Dranken zijn ook voor eigen rekening. U kunt zich aanmelden bij Anneke (GSM: 06 121 454 39 ) of Mieke (GSM 06 536 364 47). Aanmelden kan tot en met 3 augustus.

Quote van de week: Laten we zo lang mogelijk zingen onderweg: de weg wordt er minder eentonig door. (Vergilius)

Hartelijke groeten.