De Etalage – week 29

Beste senioren van Eijsden-Margraten. Overweegt u om lid te worden van onze vereniging? Dat kan sinds 1 juli voor maar €15,00 voor de rest van dit nog héle lange jaar.

Beste KBO leden,

Donderdag 6 juli zijn wij met een volle en comfortabele MuseumPlusBus naar het Noord Brabants Museum gebracht. Het Bossche Bolletje was heerlijk, de verhalen van de gids waren interessant, de lunch  was prima en daarna was iedereen vrij om nog een blik te werpen op een collectie naar keuze, of om even naar buiten te gaan. Voor we er erg in hadden reden we huiswaarts. In oktober mogen we ons weer inschrijven. Dat gaan we zeker doen!

Aanstaande donderdag, 20 juli, starten wij weer met onze activiteiten. We gaan weer bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeute van FysioCare Maastricht. Wij zullen voor het eerst gebruik maken van het grasveldje achter de parkeerplaats bij Eetcafé Riekelt. Denkt u aan gemakkelijk zittende kleding en geschikt schoeisel. Na het bewegen kunnen we borrelen op het terras. Als de baan vrij is, kunnen enkele deelnemers nog Jeu de Boule spelen. Deze activiteit is gesubsidieerd en toegankelijk voor alle senioren van Eijsden-Margraten.  Tot ziens bij Eetcafé Riekelt om 13.30u.

 

Volgende week donderdag, 27 juli, stellen wij Mw. Tiny Fey aan u voor. Zij zal ons onderhouden met verhalen over oude Maastrichtse Liedjes. Door de teksten hiervan te projecteren krijgen wij ook de mogelijkheid om mee te zingen. U wordt weer verwacht bij Eetcafé Riekelt om 13.30u. Bent u (nog) geen lid van onze KBO? Kom kennismaken en voel u welkom.

 

Quote van de week: Onderzoek heeft aangetoond dat 2 minuten lachen net zo gezond is als 20 minuten joggen; als u mij zoekt dan zit ik in het park joggers uit te lachen (auteur onbekend)

 

Hartelijke groeten.