De Etalage – week 22

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 25 mei, hebben wij gesmuld van een variatie aan pincho’s (prikkers) of tapas van Spaanse origine met als afsluiter een heerlijke Crema Catalana.  Hulde aan de koks! Onder de klanken van Spaanstalige muziek werd het weer een zeer geanimeerde middag. En onze quote werd volledig waargemaakt. Barriga llena, corazón contento (Volle maag, gelukkig hart)

 

Komende donderdag, 1 juni, is het exact 30 jaar geleden dat onze vereniging werd opgericht. Beslist een reden voor een feestje. Graag nodigen we onze leden uit om deze mijlpaal samen met ons en onze paarlen jubilarissen te vieren. De officiële uitnodiging treft u aan in ons magazine.  Wij kijken ernaar uit om u te mogen begroeten.

Een week later, 8 juni, krijgen we bezoek van de Majoor Philip Gorissen en het  Koningspaar van onze Koninklijke Schutterij St. Sebastianus Gronsveld. Koningin Françoise Spronck en Koning Luud Mesters zullen beslist mooie, ontroerende en grappige verhalen met ons delen over hun Groete Broonk in 2022. En onze Majoor heeft al laten weten met gemak een middag te kunnen vullen. Dat wordt een mooi begin van de komende bronkdagen. Deze middag is ook toegankelijk voor niet leden. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer.

Quote van de week: Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen (auteur onbekend)

Hartelijke groeten.