De Etalage – week 20

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 11 mei, hebben wij  op een zeer ontspannen manier aanwijzingen gekregen hoe wij onze make-up moeten aanbrengen. Er waren dames die zich mooi hebben laten maken en we zagen allemaal het verschil tussen goed aangebrachte make-up en geen opmaak. Hoe subtieler hoe mooier en onze visagiste deed dit met veel gevoel en gaf ook een goede uitleg over het hoe en wat. Bovendien werd aandacht besteed aan een goede handverzorging.

Onze leden hebben allemaal wel iets opgestoken deze middag.

Natuurlijk werd er veel verteld onder het genot van een drankje. Het was een hele aangename middag en we zijn dan ook blij dat we een zo ervaren visagiste hebben kunnen contracteren.

We hopen dat we een ander jaar nog eens een beroep op haar mogen doen.

Mia en Cindy bedankt namens onze KBO dames.

ERVOOR

ERNA

Komende donderdag, 18 mei, is Hemelvaart. Dan is er geen KBO middag.

Een week later, op 25 mei, organiseren wij een etentje met Spaanse gerechten en in Spaanse sfeer. U wordt weer om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer.  Deelname kost €15,00. Deze kunt u bij binnenkomst  betalen bij onze penningmeester. Dranken zijn ook voor eigen rekening. U kunt zich nog voor dit etentje aanmelden tot 18 mei bij Anneke (GSM: 06 121 454 39) en Mieke (GSM: 06 536 36447).

Attentie: Deelnemers aan de Bloesemtocht kunnen hun bijdrage overboeken op bankrekeningnummer  NL25 RABO 0117 5046 29, onder vermelding van Bloesemtocht 2023 en uw naam.

Deze week geen quote, maar enkele  Spaanse gezegden, mét uitleg:

Estar más bueno que el pan (beter zijn dan brood) Spanjaarden hebben een wel heel creatieve manier om iemand te vertellen dat hij of zij aantrekkelijk of knap is. Het zijn grote liefhebbers van brood, dus mocht er ooit iemand tegen u zeggen dat u beter bent dan brood, mag u dat opvatten als een groot compliment (uit España, reis en cultuurmagazine)

Ser salado: Letterlijk betekent deze uitdrukking dat je gezouten bent maar het wil eigenlijk zeggen dat je grappig bent.

Hartelijke groeten.