De Etalage – week 17

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 20 april, hebben wij weer onze beste beentjes voorgezet, onder leiding van fysiotherapeute Ingrid van Fysiocare Maastricht. Armen, benen, romp, balans en spel, het was weer heel intensief en bovendien gezond. Ook werden we door de therapeute getrakteerd op een stukje vlaai. Meteen werden de calorieën geteld. Na afloop werd er weer geanimeerd gesjoeld, gerummikupt en gekaart.

Komende donderdag, 27 april (Koningsdag), gaan we toeren met de bus door Zuid- en Midden Limburg. We stappen om 10.00u op aan de Kerk van Gronsveld of even later aan de Kerk in Rijckholt.

Wat gaan we beleven? We rijden door mooie landschappen naar  Midden-Limburg, om dan terug te keren naar Beek. Hier zullen we koffiedrinken. Daarna gaan we via een groene route richting Vaals, waar we een lekkere lunch geserveerd krijgen. Rond 17.00u keren we huiswaarts. In de bus zullen we informeren wie na afloop gaat dineren bij Restaurant de Grenedeer. En hoe wordt het weer? 16 graden en droog is de voorspelling. Het belooft een bloesemrijke en gezellige tocht te worden.

Attentie! Een week later, 4 mei, bieden wij onze leden een spellenuur aan van 13.30u – 14.30u. Vorige keer waren het kaarten en rummikuppen favoriet. Aan u de keus. Om 15.00u krijgen wij bezoek van een delegatie van onze gemeente, die ons zal informeren over WMO regelingen, en de energietoeslag. Bij deze worden alle belangstellenden hiervoor uitgenodigd.

Quote van de week:  “Reizen maakt je eerst sprakeloos en verandert je daarna in een verhalenverteller.” (Ibn Battuta)

Hartelijke groeten.