De Etalage – Week 16

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 13 april hebben we een hele interessante lezing gekregen over nanotechnologie. We weten nu allemaal wat dit inhoudt, waarom sensodyne echt werkt en er ook effectieve rimpelcremes bestaan! En wat denkt u van een gewone katoenen broek, die geen water opneemt en dus ook geen vlekken! Wat bijzonder indrukwekkend is dat deze technologie ook kan zorgen voor revolutionaire medische behandelmethoden of bouwtechnieken. Nicole, het was echt interessant. Bedankt prof!

Aanstaande donderdag, 20 april, gaan we weer verantwoord bewegen onder leiding van Fysiocare Maastricht. Deze activiteit is gesubsidieerd en toegankelijk voor alle senioren van Eijsden-Margraten. Denkt u aan geschikt schoeisel en gemakkelijk zittende kleding. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld. Na afloop wordt weer gesjoeld, gerummikubt of gekaart.

Een week later, 27 april, gaan we toeren met de bus door Zuid- en Midden Limburg. We stappen om 10.00u op aan de Kerk van Gronsveld. Volgende week publiceren we het volledige programma nog eens, met weersverwachting.

Quote van de week:  Wie niet beweegt staat stil…. (auteur onbekend)

Hartelijke groeten.