De Etalage – week 13

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag hebben we aandachtig geluisterd naar de verhalen van Jacques Vriens, bekroond schrijver van kinder- en jeugdboeken. Wat was het interessant om te luisteren naar zijn verhalen over zijn jeugd, het begin van zijn schrijverschap, en zijn inspiratiebronnen. En het was ook mooi dat wij, senioren,  nog eens voorgelezen werden uit enkele van zijn boeken! Namens alle aanwezigen, hartelijk dank. Het was een fijne middag.

Aanstaande  donderdag, 30 maart, gaan wij een wandeling maken. De route is uitgezet door Laurent Peeters en zal ongeveer 1 uur duren. Wij verzamelen ons om 13.30u bij de Kerk van Gronsveld.  Wandelaars, wees voorbereid. De weersvoorspelling duidt op zachte temperaturen, maar er is wel kans op regen. Na afloop strijken we neer bij Café de Kerteermeister voor koffie met een stukje vlaai en een gezellige après-walk. Café de Kerteermeister zal om 14.00u de deuren openen.

Een week later, 6 april, gaan we weer kienen voor leuke prijsjes. Zoals voorheen zullen er 4 rondes gespeeld worden. In elke ronde wordt 4 keer gespeeld voor een kleine prijs en een keer voor een hoofdprijs. Grote kaarten kosten €5,00 en kleine kaarten €1,25. U wordt verwacht om 13.30u bij Restaurant de Grendeer. Introducés zijn ook welkom.

Attentie: 27april, Koningsdag, bieden wij u een Bloesemtocht aan met busonderneming Boosten. Wij stappen des morgens om 10.00u in de bus, voor een landelijke route door Midden-Limburg. Koffiedrinken doen we rond 12.00u in Beek om daarna te vertrekken voor de tweede rit richting Vaals. Hier zullen wij rond 15.00u de mogelijkheid krijgen om te lunchen. De busrit kost maximaal €29,50. Het koffiedrinken in Beek kost €6,00, maar is vrijblijvend. De lunch in Vaals kost €13,00, maar is ook vrijblijvend. U mag ook lunchen in de bus. Omdat de kosten voor de bus afhankelijk zijn van aantal deelnemers, wordt achteraf betaald. U kunt zich aanmelden tot en met 30 maart.

Quote van de week:  Wandelen is de haast uit je hoofd halen en kijken wat er overblijft (Rommert Boonstra )

Hartelijke groeten.