De Etalage – Week 12

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag zaten wij klaar met elastische kleding en gemakkelijke schoenen om er helemaal tegenaan te gaan. Echter…er was sprake van een miscommunicatie, waardoor onze beweegles niet door kon gaan.  De knop werd omgezet en wij gingen soepel over naar andere plezierige activiteiten. Er werd met animo gesjoeld, gekaart en gerummikupt. Onze complimenten voor de flexibiliteit van onze leden!

Aanstaande donderdag, 23 maart, begroeten we Jacques Vriens, een van de bekendste kinderboekenschrijvers van ons land, tevens dorpsgenoot.  Hij zal deze middag vertellen hoe hij zelf een lezer én (later) schrijver werd. Daarnaast zal hij vertellen over én voorlezen uit zijn boeken, vooral over de verhalen waarbij Limburg de inspiratiebron is. Verder wil hij ook kort ingaan op het belang van (voor-)lezen en natuurlijk vragen beantwoorden. Introducés zijn van harte welkom bij Restaurant de Grenedeer aan de Rijksweg in Gronsveld.om 13.30u.

Een week later, 30 maart, gaan wij een wandeling maken. De route is uitgezet door Laurent Peeters en zal ongeveer 1 uur duren. Na afloop strijken we neer bij Café de Kerteermeister voor koffie met een stukje vlaai en een gezellige après-walk. Voor deze activiteit moet u zich aanmelden, ook als u niet mee gaat wandelen, maar wél komt koffiedrinken. Aanmelden is mogelijk tot en met 23 maart.

Attentie: 27april, Koningsdag, bieden wij u een Bloesemtocht aan met busonderneming Boosten. Wij stappen des morgens om 10.00u in de bus, voor een landelijke route door Midden-Limburg. Koffiedrinken doen we rond 12.00u in Beek om daarna te vertrekken voor de tweede rit richting Vaals. Hier zullen wij rond 15.00u de mogelijkheid krijgen om te lunchen. De busrit kost maximaal €29,50. Het koffiedrinken in Beek kost €6,00, maar is vrijblijvend. De lunch in Vaals kost €13,00, maar is ook vrijblijvend. U mag ook lunchen in de bus. Omdat de kosten voor de bus afhankelijk zijn van aantal deelnemers, wordt achteraf betaald. U kunt zich aanmelden tot en met 30 maart.

Quote van de week:  Sorry dat ik dit boek zo laat terugbreng, maar het wilde mij maar niet loslaten (Loesje)

Hartelijke groeten.