De Etalage – week 11

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn! Introducés zijn altijd welkom, tenzij anders vermeld.

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag hebben we een heerlijke High Tea gehad en iedereen heeft zich te goed gedaan aan de hartige en zoete hapjes. De live muziek van onze inmiddels vertrouwde musicus zorgde ervoor dat onze leden moeilijk op hun stoel konden blijven zitten. Het was een super gezellige middag.  Indeed….… we had a very enjoyable afternoon.

Aanstaande donderdag, 16 maart,  gaan we weer verantwoord bewegen onder leiding van onze fysiotherapeut van FysioCare Maastricht. We trekken onze elastische kleding en gemakkelijke schoenen weer aan. Na onze beweegoefeningen zullen de sjoelbakken weer gebruikt worden. Vind u het fijner om rummikub te spelen of te kaarten, dan kan dat ook. Het verantwoord bewegen is gesubsidieerd en toegankelijk voor alle senioren van Eijsden-Margraten. Voel u welkom. U wordt verwacht om 13.30u in  de zaal van Restaurant de Grendeer aan de Rijksweg in Gronsveld.

Een week later, 23 maart, begroeten we Jacques Vriens, een van de bekendste kinderboekenschrijvers van ons land, tevens dorpsgenoot.  Hij zal deze middag vertellen hoe hij zelf een lezer én (later) schrijver werd. Daarnaast zal hij vertellen over én voorlezen uit zijn boeken, vooral over de verhalen waarbij Limburg de inspiratiebron is. Verder wil hij ook kort ingaan op het belang van (voor-)lezen en natuurlijk vragen beantwoorden.

Quote van de week:  Het maakt niet uit hoe traag je bent, je verslaat toch iedereen die op de bank zit (auteur onbekend)

Hartelijke groeten.