De Etalage – week 10

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn! Introducés zijn altijd welkom, tenzij anders vermeld.

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 2 maart, was onze denk en doe spellenmiddag.

Het was een bijzondere aangename middag waarbij er veel gekaart en gerummikupt werd. Het werkt heel aanstekelijk als er aan zoveel tafels wordt gekaart, en aan iedere tafel werd er een ander kaartspel gespeeld.

De mannen vonden het tafelvoetbal en biljart ook heel geslaagd. Al met al een middag om nog eens over te doen.

Aanstaande donderdag 9 maart wordt voor onze leden en introducés een High Tea geserveerd in Restaurant de Grenedeer.  Onder begeleiding van de muziek van dhr. Stassen kunnen wij smullen van hartige en zoete hapjes met koffie en thee. Deelname kost €15,00, die u contant bij de ingang kunt voldoen bij onze penningmeester. Heeft u zich aangemeld, maar bent u verhinderd, geef dit dan door aan Anneke (06 1214 5439) of Mieke (06 5363 6447)

Een week later, 16 maart, gaan we weer verantwoord bewegen onder leiding van onze fysiotherapeut van FysioCare Maastricht. We trekken onze elastische kleding en gemakkelijke schoenen weer aan. Na de pauze zullen de sjoelbakken weer gebruikt worden. Vind u het fijner om rummikub te spelen of te kaarten, dan kan dat ook.

Quote van de week:  

Alles wat je nodig hebt is liefde, maar een beetje chocolade af en toe kan geen kwaad. (Charles Schulz)

Hartelijke groeten.