De Etalage – week 9

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn! Introducés zijn OOK altijd welkom, met uitzondering van besloten bijeenkomsten.

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 23 februari, heeft onze kersverse fysiotherapeut van Fysiocare Maastricht gezorgd dat benen en armen, romp en balans weer getraind werden. Een afsluitend spel met pionnen, waarin we werden aangezet tot dobbelen, zorgde voor de nodige levendigheid. Na de pauze hebben wij nog gekeken naar Rien à Déclarer, een grappige film met een herkenbaar thema.

Aanstaande donderdag, 2 maart, organiseren we een denk- en een doe spellenmiddag.  U krijgt de mogelijkheid om een of meerdere spellen te spelen die u aanspreken. U krijgt de keuze uit een tiental spellen, waaronder darten, sjoelen, kaarten, dammen, ring werpen, blikken gooien enz. Voor ieder wat wils.  Wij strijden om de eer en gezelligheid staat voorop.

Donderdag 9 maart kunt u deelnemen aan een High Tea in Restaurant de Grenedeer. Onder begeleiding van de muziek van dhr. Stassen kunnen wij smullen van hartige en zoete hapjes met koffie en thee. Deelname kost €15,00, die u contant bij de ingang kunt voldoen bij onze penningmeester. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Anneke of Mieke tot en met 2 maart.

Quote van de week:  Het leven is net ganzenbord; je kunt steeds opnieuw beginnen, behalve als je in de put blijft zitten

Hartelijke groeten.