De Etalage – week 8

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 16 februari, hebben wij de carnavalsdagen op een super gezellige manier ingeluid. Onze leden zagen er carnavalesk uit, accordeonist Jo Lahoye zorgde voor mooie en herkenbare dans muziek, waardoor de voetjes gemakkelijk van de vloer gingen, en niet alleen voor de polonaise. We werden getrakteerd op een moppentapper, een zangduo en een echtpaar met een verhaal over een demonstrerende ‘’ampa’’  Het hart bleek nog altijd jong en de danspassen waren zeker nog niet verleerd. Wat was het weer gezellig.

Komende donderdag,  23 februari, zullen wij weer gaan bewegen onder begeleiding van de therapeuten Fysiocare Maastricht.  Deze activiteit is gesubsidieerd en toegankelijk voor alle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten. U wordt om 13.30u verwacht bij Restaurant de Grenedeer. Denk aan passend schoeisel en gemakkelijke kleding. Na de pauze worden onze lachspieren aan het werk gezet en gaan we kijken naar een vrolijke film over 2 douniers, een Franstalige en een Belgische. Hilariteit alom.

Een week later, 2 maart, organiseren we een denk- en een doe spellenmiddag.  U krijgt de mogelijkheid om een of meerdere spellen te spelen die u aanspreken. U krijgt de keuze uit een tiental spellen, waaronder darten, sjoelen, kaarten, dammen, ring werpen, blikken gooien enz. Voor ieder wat wils.  Wij strijden om de eer en gezelligheid staat voorop. Introducees zijn welkom.

Attentie. Donderdag 9 maart kunt u deelnemen aan een High Tea in Restaurant de Grenedeer. Onder begeleiding van de muziek van dhr. Stassen kunnen wij smullen van hartige en zoete hapjes met koffie en thee. Deelname kost €15,00, die u contant bij de ingang kunt voldoen bij onze penningmeester. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Anneke of Mieke tot en met 2 maart.

Breinfeitje: Bewegen is goed voor je brein.

Hartelijke groeten.