De Etalage – week 7

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag, 9 februari, hebben wij een lezing en workshop over ons geheugen gevolgd. Voor de pauze theorie, na de pauze de praktijk. De opdrachten waren goed gekozen en werden met enthousiasme uitgevoerd. Weten we nog waar het voor staat: Als Tante Hoest Kraakt Onze Vloer. Als u het nog weet, weet u ook wat kan helpen: aandacht, tijd, herhaling, knopen, ordenen en vooruit denken. Het was een interessante, maar ook gezellige middag.

Komende donderdag, 16 februari, gaan wij carnaval  vieren. Accordeonist Jo Lahoye zal zorgen voor de muziek en we worden getrakteerd op enkele optredens van eigen leden. Dat belooft alweer een opmerkelijke middag te worden. Zorgt u voor wat carnavalsopsmuk, dat maakt het nóg gezelliger. Voor deze middag vragen wij een entree van €3,00. U bent weer welkom bij de zaal van de Grenedeer in Gronsveld om 13.30u.

Een week later zullen we weer verantwoord gaan bewegen, ook op ons vaste plekje in de zaal van de Grenedeer.  Zet die goede schoenen maar al klaar.

Quote van de week: Het feest kan beginnen, want de KBO-ers zijn binnen en dus gaan de handjes de lucht in!

Hartelijke groeten.