De Etalage-week 6

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag 2 februari, hebben wij gekiend onder leiding van onze speakers of the house: onze penningmeesters. Wat een krachtige stemmen. Sonja had overal voor gezorgd, dus konden we snel aan de slag. De prijzen vielen weer met bosjes en er gebeurde iets opmerkelijks: twee deelnemers hadden exact dezelfde kienkaarten en ook twee keer dubbele kien. Zij gingen, ook toevallig, élk mét een prijs én een poedelprijs naar huis. Hartelijk dank Sonja, Jean en Pierre!

Volgende week,  9 februari, komen we nog eens bij elkaar in Eecafé Riekelt om 13.30u. voor een interessante lezing en workshop over ons geheugen. Zeer relevant voor onze leeftijdsgroep! Wij nodigen nu ook weer niet leden uit om te komen luisteren.

Een week later, 16 februari, gaan wij een carnavalsmiddag vieren.  Accordeonist Jo Lahaye zal zorgen voor de muziek en we worden getrakteerd op enkele optredens van eigen leden. Dat belooft alweer een opmerkelijke middag te worden. Zorgt u voor wat carnavalsopsmuk, dat maakt het nog gezelliger. Voor deze middag vragen wij een entree van €3,00.

Quote van de week: Het voordeel van een slecht geheugen is dat men van dezelfde goede dingen meer dan eens kan genieten (Friedrich Nietzsche) .

 Hartelijke groeten.