De Etalage – week 5

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afgelopen donderdag was onze jaarvergadering, die in een ontspannen en prettige sfeer verliep. Wij zijn blij dat we ook de komende 4 jaren mogen rekenen op de inzet van onze secretaris Anneke en bestuurslid Sonja. De leden van onze financiële controlecommissie van de afgelopen 4 jaren zijn afgetreden. Hartelijk dank voor uw inzet. Inmiddels is een nieuwe financiële controlecommissie aangesteld. Heel fijn dat u zich beschikbaar heeft gesteld. De diavoorstelling, met foto’s van onze activiteiten in 2022, werd ook goed ontvangen. Met de achtergrondmuziek van dhr. Stassen hebben we de middag op een gezellige manier kunnen afsluiten. Hartelijk dank daarvoor.

Komende donderdag, 2 februari, wordt u weer verwacht in Eetcafé Riekelt voor onze kienmiddag.  Wij spelen 4 rondes, met telkens een hoofdprijs en 4 kleine prijzen.  Grote kaarten kosten €5,00 en kleine kaarten €1,00. Deze activiteit is ook toegankelijk voor niet-leden. We beginnen om 13.30u. Veel succes gewenst.

Een week later, 9 februari, komt er een interessante lezing en workshop over ons geheugen. Zeer relevant voor onze leeftijdsgroep! Ook nu zijn we weer welkom in Eetcafé Riekelt om 13.30u. Ook deze activiteit is toegankelijk voor niet-leden.

Quote van de week: (Bingo) Spelen is een bezigheid die men niet ernstig genoeg kan nemen. (Jacques Yves Cousteau).

 Hartelijke groeten.