De Etalage – week 4

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afegelopen donderdag, 19 januari, werden we weer goed aan het werk gezet door de fysiotherapeuten van FysioCare Maastricht. We kregen oefeningen voor hoofd, armen, benen, romp en heupen en onze balans werd weer versterkt. Na de pauze hebben wij een leuk spel gespeeld in 7 teams waarbij ook ons geheugen op de proef werd gesteld. Team A had gewonnen. Proficiat! Na de pauze werd nog gekaart en gerummikupt. Het was weer een fijne middag.

Volgende week, 26 januari is onze jaarvergadering gepland, waarvan u de uitnodiging heeft ontvangen. Omdat een rooster van aftreden van kracht is, wordt een dringende oproep gedaan aan onze leden om zich aan te melden voor een bestuursfunctie. Heeft u interesse in een bestuursfunctie kunt u dit melden bij de voorzitter Lilian onder telefoonnummer 06 81003473. Geef het een kans, ons groepje is heel gezellig. Aanmelden kan tot en met 24 januari. Na de jaarvergadering wordt een diavoorstelling getoond met muziek van dhr. Stassen. U wordt verwacht om 13.30u bij  de Grenedeer in Gronsveld.

Let op! De komende weken zullen wij onze clubmiddagen houden in Eetcafé Riekelt, te weten op 2 februari voor het kienen en op 9 februari voor de workshop geheugentraining, 

Op 2 februari houden wij een kienmiddag, weer in Eetcafé Riekelt. Wij spelen 4 rondes, met telkens een hoofdprijs en 4 kleine prijzen.  Grote kaarten kosten €5,00 en kleine kaarten €1,00. Deze activiteit is ook toegankelijk voor niet-leden. We beginnen om 13.30u.

Quote van de week: Vergaderen nieuwe stijl: Wat u voorstelt mag u zelf uitvoeren. (Loesje).

Hartelijke groeten.