De Etalage – week 3

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Afegelopen donderdag,  12 januari,  hebben wij op een regenachtige en winderige dag het nieuwe KBO jaar mogen inluiden. Een aantal wandelaars hebben het weer getrotseerd om zich daarna bij de andere aanwezigen te voegen en te genieten van een kop erwtensoep. Het was lekker,  en vanouds gezellig. Hierna werd een toost uitgebracht waarbij weer uitbundig ‘’Ein Prosit’’werd gezongen. Hartelijk dank aan het koorlid dat het lied inzette.

Let op! De komende weken zullen wij enkele keren onze clubmiddagen houden in Eetcafé Riekelt, te weten op 19 januari voor het bewegen, op 2 februari voor het kienen en op 9 februari voor de workshop geheugentraining,  Alleen voor de jaarvergadering op 26 januari kunnen we bij de Grenedeer terecht.

Aanstaande donderdag, 19 januari, gaan we weer gezond bewegen, in Eetcafé Riekelt dus!.U wordt verwacht op Rijksweg 184 te Rijckholt. De fysiotherapeuten van FysioCare Maastricht zullen ons weer verantwoord aan het werk zetten. Tot nog toe was geen enkele les hetzelfde en werd ook elke les afgesloten met een grappig spel.  Na de pauze gaan we kaarten of rummikuppen. Deze activiteit is gesubsidieerd en toegankelijk voor álle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten. Denk aan goed schoeisel en gemakkelijke kleding.

Een week later, 26 januari is onze jaarvergadering gepland, waarvan u de uitnodiging heeft ontvangen. Omdat een rooster van aftreden van kracht is, wordt bij deze een dringende oproep gedaan aan onze leden om zich aan te melden voor een bestuursfunctie. Heeft u interesse in een bestuursfunctie kunt u dit melden bij de voorzitter Lilian onder telefoonnummer 06 81003473. Aanmelden kan tot en met 19 januari. Vooral doen!

Quote van de week: Niets gebeurt totdat iets beweegt (Einstein).

 Hartelijke groeten.