De Etalage – week 2 2023

Dé vereniging waar u graag lid van wilt zijn!

Beste KBO leden,

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar.  Zoals u van ons gewend bent, zullen wij proberen om er weer een actief en gezellig KBO jaar van te maken.

Aanstaande donderdag,  12 januari,  zullen we elkaar weer ontmoeten voor onze traditionele  snertwandeling. Laurent Peeters heeft een wandelroute voor u uitgezet. De wandelaars starten om 11.00u. aan de kerk in Gronsveld. Leden die niet gaan wandelen, kunnen rechtstreeks naar restaurant De Dwaze Herder gaan, zij worden daar ontvangen rond 12.00u. Daar zullen we samen genieten van een uitgebreide erwtensoep en het glas heffen op het nieuwe jaar. Deelname kost u €8,00 en de KBO betaalt het drankje om te toosten op het nieuwe jaar. U kunt uw bijdrage contant voldoen bij onze penningmeester. Het adres van de Dwaze Herder is Slakweg 5, 6228 NB, te Maastricht. Het restaurant ligt tegenover Tuincentrum Gronsveld aan de grote doorgangsweg in Gronsveld.

Een week later, 19 januari, gaan we weer gezond bewegen. De fysiotherapeuten van FysioCare Maastricht zullen ons weer verantwoord aan het werk zetten. Tot nog toe was geen enkele les hetzelfde en werd ook elke les afgesloten met een grappig spel.  Na de pauze gaan we weer sjoelen of rummikuppen. Wilt u liever kaarten, dat kan ook. Deze activiteit is gesubsidieerd en ook toegankelijk voor álle senioren van de gemeente Eijsden-Margraten.

Op 26 januari is onze jaarvergadering gepland, waarvan u de uitnodiging heeft ontvangen. Omdat een rooster van aftreden van kracht is, wordt bij deze een dringende oproep gedaan aan onze leden om zich aan te melden voor een bestuursfunctie. Heeft u interesse in een bestuursfunctie kunt u dit melden bij de voorzitter Lilian onder telefoonnummer 06 81003473. Aanmelden kan tot en met 19 januari. Vooral doen!

Quote van de week:  Wandelen is even alles laten lopen. (Jaap de Ruiter)

 Hartelijke groeten.