De etalage – week 51

Beste KBO leden,

  • Afgelopen donderdag, 15 december hebben wij genoten van ons jaarlijks Kerstdiner. Carla en Marco hebben een heerlijk 3-gangendiner geserveerd. Met tussenpozen werden mooie, ontroerende en grappige verhalen verteld door enkele mannen, hetgeen een charme op zich was.  Ook de zang van ons koor maakte er een echte kerstsfeer van. Het was een prachtige en luisterrijke afsluiter van een succesvol KBO jaar. Bedankt allemaal.
  •  
  • Graag kijken we al vooruit naar onze eerste activiteit van volgend jaar. Op 12 januari zullen wij starten met onze welbekende snertwandeling. Laurent Peeters heeft een wandelroute voor u uitgezet. De wandelaars starten om 11.00u. aan de kerk in Gronsveld. Leden die niet gaan wandelen, kunnen rechtstreeks naar restaurant De Dwaze Herder gaan, zij worden daar ontvangen rond 12.00u. Daar zullen we samen genieten van een uitgebreide erwtensoep en het glas heffen op het nieuwe jaar. Deelname kost u €8,00 en de KBO betaalt het drankje om te toosten. U kunt uw bijdrage contant aan de ingang voldoen bij onze penningmeester. Het adres van de Dwaze Herder is Slakweg 5, 6228 NB, te Maastricht. Het restaurant ligt tegenover Tuincentrum Gronsveld aan de grote doorgangsweg in Gronsveld.

Voor deze activiteit kunt u zich aanmelden tot en met 5 januari bij onze secretaris Anneke (GSM: 06 121 454 39) of vice-secretaris Mieke (GSM: 06 536 36447). Wij horen graag van u.

  • Nog even iets waar wij u attent op moeten maken: Mocht u onverhoopt van plan zijn om uw lidmaatschap op te zeggen, bedenk dat uw afmelding dit jaar moet gebeuren voor 22 december bij onze secretaris Anneke Dupont (tel. 0612145439). Anders wordt van u verwacht dat u de contributie voor 2023 voldoet.

Het jaar is weer bijna op

Gelukkig staat 2023 voor de deur

Fijne jaarwisseling en een energiek Nieuw Jaar!

 Tot volgend jaar. Lilian, Anneke, Mieke, Sonja, Jean en Pierre